Borjúszelet gombás tojásba mártva

4 fő részére

Nehézség:

közepes

Beküldte:

hozzávalók

  • 25 dkg sampinyon gomba
  • 2 evőkanál olaj
  • 1 fej apróra vágott hagyma
  • kis víz
  • 3 egész tojás
  • 1 kg borjúhús
  • liszt

Elkészítés

A gombát megtisztítjuk, picire vágjuk. Forró olajban a gombát a hagymával, sóval és kis vízzel puhára pároljuk. Ha a vizet elfőtte, levesszük a tűzről hűlni. A húst szeletekre vágjuk, besózzuk. Egy tányérban a tojásokat feltörjük, villával felverjük, majd hozzákeverjük a párolt gombát. A hússzeleteket előbb lisztbe mártjuk, majd a gombás tojásba. Tepsiben, forró olajban, hirtelen kisütjük.

Hozzászólások

Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.

Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.